Ce risc daca acopar o camera de supraveghere din holul blocului unde locuiesc ? ... un vecin a montat camere de supraveghere la fiecare nivel (p+2) pretinzand ca sunt ale asociatiei de proprietari , cea pe care vreau sa o acopar fiind la 2.5 metri de usa mea .
Acoperi cu ce ,cu o carpa sau o vopsiti,?In cel de al doilea caz va poate sicana cu o plangere pt distrugere ,mai bine faceti dvs o sesizare la institutia competenta.cu atributii in protectia datelor cu caracter.personal.
Evident cu o carpa , punga , folie , etc ; exclus distrugere sau vandalizare ; am facut sesizare la Agentia responsabila cu GDPR de ceva vreme dar nu am primit nici un raspuns. Deci se incalca ceva lege prin acoperire ?
Din pnunctul meu de vedere nu se poate pune problema unei fapte penale sau contraventionale daca o acoperiti.Reveniti totusi cu o adresa prin care solicitati solutionarea sesizarii dvs.
Daca instalarea sistemului de supraveghere nu a parcurs procedura legala,nu a fost executata de persoana autorizata si cu licenta IGPR puteti sesiza oficial politia,decat sa intrati dv in conflict direct cu vecinul