avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce risc daca acopar o camera de supraveghere din holul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce risc daca acopar o camera de supraveghere din holul blocului ...

Ce risc daca acopar o camera de supraveghere din holul blocului unde locuiesc ? ... un vecin a montat camere de supraveghere la fiecare nivel (p+2) pretinzand ca sunt ale asociatiei de proprietari , cea pe care vreau sa o acopar fiind la 2.5 metri de usa mea .
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2022
MMRS, utilizator
Cel mai recent răspuns: MMRS , utilizator 20:41, 18 Februarie 2022
Acoperi cu ce ,cu o carpa sau o vopsiti,?In cel de al doilea caz va poate sicana cu o plangere pt distrugere ,mai bine faceti dvs o sesizare la institutia competenta.cu atributii in protectia datelor cu caracter.personal.
Evident cu o carpa , punga , folie , etc ; exclus distrugere sau vandalizare ; am facut sesizare la Agentia responsabila cu GDPR de ceva vreme dar nu am primit nici un raspuns. Deci se incalca ceva lege prin acoperire ?
Din pnunctul meu de vedere nu se poate pune problema unei fapte penale sau contraventionale daca o acoperiti.Reveniti totusi cu o adresa prin care solicitati solutionarea sesizarii dvs.
Va multumesc mult pentru sfaturi si timpul alocat: am sa mai fac adrese
Daca instalarea sistemului de supraveghere nu a parcurs procedura legala,nu a fost executata de persoana autorizata si cu licenta IGPR puteti sesiza oficial politia,decat sa intrati dv in conflict direct cu vecinul

Alte discuții în legătură

Intimitati - supraveghere video spatii comune Rasvanh Rasvanh 1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice ... (vezi toată discuția)
Instalare de camere video Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am doi vecini certati cu legea si cu bunul simt care imi tulbura frecvent linistea si au distrus proprietatea comuna, au injurat, s-au busit in ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pe fațada blocului mark094 mark094 Bună ziua, Am citit mai multe întrebări legate de montarea unei camere de supraveghere la bloc (montată pe fațadă cu scopul de a supraveghea mașina ... (vezi toată discuția)