avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum reinoim statutul asociatiei fara participarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum reinoim statutul asociatiei fara participarea membrilor la sedinta?

Daca la sedinte nu participa membrii asociatiei, ( ar trebui sa fim 2/3 din total de membri) sunt care s-au mutat, sunt si decedati. ar trebui sa alegem un presedinte si cenzori dar locatari - membri nu vin la sedinte . cum putem procedam?
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: zolyxx , utilizator 11:29, 20 Februarie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu as propune desfiintarea acestor asociatii definitiv. Sa platim intretinerea direct la Primarie si apa,direct la Compania Regionala de Apa,iar plata sa se faca online asa cum se poate pentru lumina si gaz. M-am saturat de cuiburile de barfe din aceste asociatii precum si de hotomaniile care se fac in favoarea unor locatari in detrimentul altora. De multe ori, cea care incaseaza banii nu are nici prea multa scoala,nici cei 7 ani de acasa.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2022
Daniela2275, utilizator
ar trebui sa fim 2/3 din total de membri)

Conform disp L nr 196/2018 adunarea generala a mebrilor proprietari poate sa se desfasoare daca exista dovada participarii a minimum 50+1 dintre proprietari
Puteti convoca adunare generala pe scari sau tronsoane
In aceasta situatie nu se pot convoca AD. pe scari / tronsoane
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in aceasta situatie cum putem alege presedinte sau desfinta asociatia?
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2022
zolyxx, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare ca si membru c.e. a a.g. bloc netinuta in 2020 pana astazi adrianm5 adrianm5 Sunt membru in comitetul executiv al unei asociatii de proprietari care nu a convocat adunarea generala anuala pentru 2020. Premise: - Am citit integral ... (vezi toată discuția)
Sedinta locatari de pe o scara alina_25 alina_25 Cu cat timp inainte trebuie anuntata o sedinta cu locatarii de pe o scara si conform carei legi ? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)