avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sedinta locatari de pe o scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sedinta locatari de pe o scara

Cu cat timp inainte trebuie anuntata o sedinta cu locatarii de pe o scara si conform carei legi ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: m1205 , utilizator 21:19, 8 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti organizati intr-o asociatie de proprietari?
Daca da, pe langa locatarii acestei scari mai sunt si alti proprietari membrii ai asociatiei eventual de la alte scari ale blocului?
Daca "scara" dvs reprezinta doar o bucatica din asociatie dar vreti sa va intruniti doar acestia, atunci nu conteaza cand va intruniti ptr. ca aceasta adunare este in afara asociatiei. Deci este o adunare ad-hoc. Sau putem spune o intalnire prieteneasca cu locatatii de pe scara dimneavoastra.
Daca aveti o asociatie care se limiteaza strict la scara dvs. atunci puteti convoca o adunate conform legii 196/2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Activitatea asociatiilor de proprietari este guvernata de disp L nr 196/2018 care prevede reguli generale
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este obligatoriu sa comunicati minimum de date relevante astfel incat participantii pe forum sa inteleaga situatia cu care va confruntati si sa isi exprime opiniile
Este diferenta intre adunare generala ordinara sau extraordinara sau reconvocata si sedinta convocata ad hoc pe o singura scara din condominiu
o sedinta pe scara unui bloc se poate face oricand, daca problemele depind doar de acea scara,nu are nimic de a face cu asociatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala extraordinara Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, In ce conditii si care este procedura convocarii unei adunari generale extraordinare? Noua lege nu face niciun fel de menţiune cu privire la ... (vezi toată discuția)
Anuntul de convocare a adunarii generale a proprietarilor dintr-un condominiu poate contine si data convocarii si data reconvocarii? gev gev Buna ziua, 1. anuntul de convocare a Adunarii Generale a Proprietarilor dintr-un condominiu poate contine si data convocarii si data reconvocarii? Sau ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se suspenda adunarea generala (sfertul academic) si care este termenul minim pentru reconvocare? cyan cyan Art. 24 din Legea 230/2007 prevede ca (1) Adunarea generală poate adopta hotărâri, dacă majoritatea proprietarilor membri ai asociaţiei de proprietari ... (vezi toată discuția)