Delapidarea prejudiciu mic.
Buna ziua , in anul 2017 luna 3 am facut o prostie la casa de pariuri unde lucram , am plasat 6 bilete in valoare totala de 2400 d lei , i le am dat si a zis imd ma duc la masina si iti aduc banii , nu a mai venit si eu nu am apucat sa anulez biletele deoarece evenimentul incepuse.
La data de 09.02.2022 am primit o citatie acs ca sunt suspect intr un caz de delapidare , am fost am dat declaratie , am zis exact tot ce s a intamplat.
Intrebarea mea este urmatoarea , fapta de delapidare dupa cat timp se prescrie , 5 sau 8 ani ?
Multumesc
Pai , inca nu sunt trimis in judecata , dar daca voi fii trimis , pana ajung in instanta vor trece cei 5 ani ( mai e o luna de astazi pana se vor face 5 ani )
Orice act efectuat in dosarul dvs intrerupe termenul de prescriptie si incepe sa curga unul nou. Adica de la fiecare declaratie data, fiecare act comunicat, calculati inca o data termenul.
Orice act efectuat in dosarul dvs intrerupe termenul de prescriptie si incepe sa curga unul nou. Adica de la fiecare declaratie data, fiecare act comunicat, calculati inca o data termenul.