avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Incadrare impozit cladire PF cu inchiriere partiala a ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Incadrare impozit cladire PF cu inchiriere partiala a spatiului catre o firma

M-ar interesa cum se incadreaza ca impozitare o cladire cu proprietar persoana fizica pentru care exista un contract de inchiriere partiala a spatiului catre o firma. Conform contractului de inchiriere firma foloseste majoritatea spatiului cladirii mai putin o camera care ramane in folosinta proprietarului si exista si o bucatarie pentru care in contract spatiul este specificat ca folosinta comuna a proprietarului si chiriasului-firma.

Solicitare opinie: Cum se declara pentru impozitare respectiva cladire? Ca spatiu mixt, delimitat/nedelimitat?
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
alexberi, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)
Lamurire impozit pe locuinte rezidentiale/nerezidentiale Catalin39 Catalin39 Doresc sa ma asigur ca inteleg care este procedura cu privire la delimitare. Din cate am inteles de la un reprezentat al Directiei de Taxe si Impozite, in ... (vezi toată discuția)