avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna după revenire din ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna după revenire din ccc

Buna ziua. Eu am intrat in prenatal in luna martie 2020 si postnatalul s-a terminat in luna iulie 2020, luna in care mi s-a suspendat si contractul de munca si am intrat in ccc. Eu mi-am luat până in luna martie 4 zile de co de odihnă. Daca acum in martie 2022 cand trebuie sa ma întorc la serviciu decid sa imi dau demisia,firma cate zile de concediu de odihna imi va plati?? Am dreptul pt zilele ramase din 2020,cele 17 zile, sau la cate zile de odihna mai am dreptul???
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
Myra_bella, utilizator
Cel mai recent răspuns: Myra_bella , utilizator 18:39, 18 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul la CO aferent numai perioadei 01.01.2020 - data intrarii in CCC.

Scadeti zilele luate si vedeti cate zile se vor compensa in bani la incetarea c.i.m.
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna inainte de ccc georgianasorina georgianasorina Buna ziua, ma intereseaza cum se calculeaza concediul de odihna pe anul 2020 daca eu incepand cu 01.04.2020 intru in concediul prenatal. Calculul il fac 21 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă Sadoveac Sadoveac Pe 11 mai urmează să intru în concediu prenatal, aș vrea să știu cum se procedează cu concediul de odihnă pe anul acesta. Trebuie să îl iau înainte? ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Samy37 Samy37 Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu ... (vezi toată discuția)