avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihnă

Pe 11 mai urmează să intru în concediu prenatal, aș vrea să știu cum se procedează cu concediul de odihnă pe anul acesta. Trebuie să îl iau înainte? Pot beneficia de el după ce mă întorc din concediu de creștere copil? Sau poate fi compensat în bani?
Cel mai recent răspuns: Sadoveac , utilizator 17:36, 8 Aprilie 2020
Concediul de odina aferent perioadei 01.01. - pana la data intrarii in CCC poate fi luat inainte de intrarea in concediu de maternitate sau poate fi reprogramat la terminarea CCC.

Co nu poate fi comepnsat in bani decat laincetarea c.i.m.
Intenționez să mă întorc din CCC cu două luni mai devreme pentru a beneficia de acel stimulent de inserție. Cum se poate reprograma concediul de odihnă? Trebuie să îl iau imediat ce mă întorc la serviciu sau îl pot reprograma să îl iau până la sfârșitul anului? Există o anumită perioadă de timp în care sunt nevoită să îl iau?
Printr-o cerere adresată angajatorului si in care puteti mentiona si perioada reprogramării .
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna intrerupt de concediu prenatal martin77 martin77 Ce se intampla in cazul in care nu reusesc sa efectuez zilele de concediu aferente acestui an pentru ca intru in prenatal?Ar trebui sa nasc in ianuarie 2017. ... (vezi toată discuția)
Co inainte de prenatal deduanca deduanca Buna seara. Acesta luna voi intra in prenatal(cele 126 de zile),ca la indemnizatie nu am dreptul,n am vechimea necesara. Inainte de a intra,din ianuaria pana ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)