avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

FIUL MEU( 10 ANI) A FOST LOVIT IN LUNA OCTOMBRIE 2009 PE TRECEREA PENTU PIETONI SI IN URMA ACESTUI ACCIDENT A AVUT TCC ACUT INCHIS,FRACTURA MULTIPLA PICIOR STANG (NECESITAND 2 TIJE CARE VOR FI SCOASE LA 1 AN) SI FRACTURA HUMERUS STANG.DOCTORUL DE LA IML I-A DAT 50-55 ZILE INGRIJIRE MEDICALA (SPITALIZARE A AVUT 14 ZILE) SI 7 ZILE CAND VOR FI SCOASE TIJELE.
CEL CARE L-A LOVIT A OPRIT MASINA LA 23 METRI ,COPILUL A FOST LUAT 16M PE MASINA SI ARUNCAT 8,5 M .SOFERUL SPUNE CA NU AVEA MAI MULT DE 40 KM./H. I -A FOST SUSPENDAT PERMISUL (ASA CRED),DAR FIIND VECIN DE BLOC ,L-AM VAZUT MERGAND CU MASINA DE LA ACCIDENT AUZIND CA IN URMA UNEI CONTESTATII I-A FOST INAPOIAT.ESTE NORMAL ACEST LUCRU? COPILUL MEU ABIA MERGE DUPA 2,5 LUNI DE RECUPERARE LA SALA.MAI ARE DE FACUT CEL PUTIN 4 LUNI DE RECUPERARE DUPA SPUSELE MEDICULUI DE LA SALA DE RECUPERARE.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:21, 12 Februarie 2010
Dar dosar penal nu are intocmit? pentru vatamare corporala din culpa?
DIN CATE AM INTELES AR FI INCEPUT URMARIREA PENALA,DAR A FACUT CONTRAEXPERTIZA.
Este normal ca avocatul pe care l-am angajat sa-i spuna copilului ''hai ca si tu ai alergat in fata masinii''?Ar fi bine sa-l schimb ? Acest avocat se spune ca-i cel mai bun din oras , dar il cunoaste si pe sofer destul de bine.Se stie clar din declaratia martorului ocular care a si dus copilul la spital ca ,copilul a traversat normal trecerea dupa ce s-a uitat stanga -dreapta ,iar in momentul in care a ajuns in apropierea axului a fot lovit.
Daca relatarile dvs,cu privire la comportamentul avocatului angajat sunt reale ,eu v-as sfatui sa angajati un alt avocat,deoarece"caile Domnului sunt foarte intortocheate"si puteti avea surpize neplacute.
Incercati sa angajati un avocat din alt oras care sa isi faca treaba astfel cum trebuie.
Multumesc mult pentru sfat ! Cred ca asa o sa fac.

Alte discuții în legătură

Accident circulație pe trecerea de pietoni - parte vatamata, recuperare daune rrobi rrobi Bună ziua! Aș dori să mă lamuriți în legătură cu o speță: - aflându-mă pe trecerea de pietoni angajat în traversare pe culoarea verde ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Tabteo Tabteo In februarie 2007 am avut un accident rutier. In timp ce ma deplasam cu 20-30 km/h masina mea a fost lovita lateral deasupra rotii fata stanga de un copil de ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna ( pieton pe trecere) Batrinu Ionut Batrinu Ionut Tatal meu a avut un accident de circulatie acum o luna de zile fiind lovit de o masina pe tercerea de pietoni. A coborat din microbuz ce era stationat dupa ... (vezi toată discuția)