avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vechime din diaspora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vechime din diaspora

Buna ziua. Eu am lucrat aprox 2 ani in Italia, vreo 4 in Uk. Sunt in Ro de 3 ani deja.Dar…. Cum sa fac sa-mi aduc vechimea de acolo? Cum aflu exact ce vechime am in acte? Este clar ca nu pot da de foștii angajatori ca sa le cer fel de fel de payslips etc… exista site-uri in care sa intru și sa-mi descarc de acolo vechimea? Pe internet nu găsesc nici o pagina! As vrea sa am aceste documente la mâna chiar dacă am doar 33 ani acum. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:13, 23 Februarie 2022
Daca angajatorul a platit intr-adevar darile catre stat pentru salariati, atunci fiecare stat detine evidenta a cat ati lucrat, pentru cat si unde.

Atentie: PFA (independent) nu inseamna angajare, ci inseamna ca ati activat pe piata afacerilor si nu pe piata muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut credit în uk pentru niște prieteni care acum nu vor să mi-l mai plătească. mă ajută niște înregistrări audio în care recunosc că împrumutul e făcut pentru ei? Carla38 Carla38 Buna seara! In urma cu 2 ani am facut un imprumut la o banca din strainatate- UK, la insistentele sotului pentru niste prieteni de ai lui. Intelegerea verbala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. cum pot echivala vechimea in munca pentru ani lucrati ... Verrronica Verrronica Bună ziua. Cum pot echivala vechimea in munca pentru ani lucrati in UK, având în vedere ca nu mai face parte din UE? Mai este posibil? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Despre pfa mihaela672003 mihaela672003 Daca sunt PFA si am un contract de prestări servicii cu o firma din UE, mai am nevoie de formularul A1? Si pot fi in registrul intracomunitar sa nu fiu ... (vezi toată discuția)