avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara , am o întrebare! Am un grup de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara , am o întrebare! Am un grup de motocicliști care ...

Buna seara , am o întrebare! Am un grup de motocicliști care vin periodic in zona locuinței mele si provoacă zgomot din tobele lor, la ore târzii ( in mod intenționat) cum pot stopa acest fenomen? Cărei instituție m-as putea adresa , pentru ca politia locală nu face nimic. Dețin si o filmare cu unul dintre ei când face Burnout , fără casca pe un drum public.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:57, 19 Februarie 2022
In speta expusa numai autoritatea politiei poate interveni,eventual aplica sanctiuni
Staruiti la nivelul esaloanelor superioare ale unitatii locale de politie,,subliniind aspectul lipsei de promptitudine din partea politiei locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pile la politie Costica33 Costica33 De fiecare data cind sun la politie pentru deranjarea linistii publice, inainte sa vina echipajul, muzica la maximum se inchide de catre vecinul meu care face ... (vezi toată discuția)
Cum opresc difuzarea slujbelor religioase in boxe externe? ContSters305014 ContSters305014 Ca in multe alte localitati din tara noastra, si la noi a inceput cu un an in urma sa urle boxele din turnul bisericii ortodoxe in asa hal, incat la peste 300m ... (vezi toată discuția)