avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru a ieși la pensie pentru limită de vârstă cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru a ieși la pensie pentru limită de vârstă cu cât timp ...

Pentru a ieși la pensie pentru limită de vârstă cu cât timp înainte de împlinirea vârstei se poate depune dosarul? Ce acte trebuie să conțină dosarul de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 19 Februarie 2022
Cererea de pensionare, împreună cu actele prin care se dovedește îndeplinirea condițiilor prevăzute de prezenta lege, se depune, începând cu data îndeplinirii acestor condiții, la casa teritorială de pensii competentă, în a cărei rază domiciliază persoana.

Acte :
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere dosar pensionare Mariaiu Mariaiu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, cu cat timp inainte de implinirea varstei standart se depun cererea si documentele necesare pentru pensionarea pe limita de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, puteți să îmi spuneți după ce îmi iau dosarul ... Doreatza Doreatza Bună seara, puteți să îmi spuneți după ce îmi iau dosarul de la angajator in cât timp îl pot depune la Casa de pensii??? Mulțumesc!! (vezi toată discuția)
Buna ziua , depunerea dosarului de pensionare se poate face inaintea ... ciorneidumitru ciorneidumitru Buna ziua , Depunerea dosarului de pensionare se poate face inaintea inplinirii limitei de varsta ? (vezi toată discuția)