avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport Z
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport Z

Am domeniul de activitate taxi.Întrebarea mea este dacă raportul Z îl pot scoate peste 2-3 zile și nu in ziua respectiva ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2022
micutul1978, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:52, 21 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand deschideti casa de marcat, va va cere sa dati z. O sa-l dati dimineata, la deschidere...si seara, cand inchideti casa. Este ok, le faceti adunarea.
Este ok sa-l dati si dupa cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportul z chitanta doua pucte lucru madina71 madina71 Buna seara! Am doua pcte lucru: unul este magazin (vanzare marfa cu amanuntul) iar celalalt are activitati de prestari servicii. Registrele de casa le tin in ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu raportul z în situația în care există două case de marcat în aceeași locație, dar încasările se fac aproape exclusiv doar pe una dintre ele? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, in situatia in care exista mai multe case de marcat in aceasi locatie, pentru acelasi tip de activitate, dar incasarile se fac pe o singura casa de ... (vezi toată discuția)
Z-ul cane petruta cane petruta Buna ziua, ma contraziceam cu cineva in legatura cu z-ul de la casa de marcat. Sa va prezint situatia: EX: - in data de 01.02.2011 uita sa scoata z-ul - in ... (vezi toată discuția)