avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare liberă teren arabil extravilan în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare liberă teren arabil extravilan în condițiile legii

Vânzare liberă teren arabil extravilan în condițiile legii

Mai precis am depus o ofertă de vazare a unui teren extravilan, au fost indeplinite condiile legale în sensul că oferta a stat pe site-ul Direcției agricole 45 de zile, nu a fost nicio solicitare, fiind indeplinite conditiile pentru vanzare libera in conditiile legii.
Acum s-a ivit un cumparator dar au trecut aproape 6 luni de cand am obtinut actele de la primarie care atesta desfasurarea procedurii obligatorii si anume:
- Proces verbal privind finalizarea procedurii
- adeverinta prin care se certifică parcurgerea tuturor etapelor procedurale privind exercitarea dreptului de preempțiune privind oferta de vânzare
- copie oferta conform cu originalul
- adresa prin care se certifica faptul ca pe teren nu sunt site-uri arheologice
- adeverinta ca terenul care face obiectul ofertei de vanzare nu necesita avizul specific al Ministerului Culturii

Cât timp sunt valabile aceste acte?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2022
bibliopod, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept de preemtiune Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Revin la dvs cu o intrebare - schita topografica stereo 70 - plan vizat de OCOT - categoria de folosinta a ... (vezi toată discuția)
În ce condiții o primărie poate avea drept de preempțiune ... silvestru2020 silvestru2020 În ce condiții o Primărie poate avea drept de preempțiune la achizitionarea unui teren intravilan? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna seara am o situație.... părinții mei vor sa vândă un ... Danut Marius Danut Marius Buna seara Am o situație.... Părinții mei vor sa vândă un pamant(cu toate actele in regula)....dar cumpărătorul spune ceva despre PREEMTIUNE si vrea ... (vezi toată discuția)