avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună ziua,la ce categorie se baga în contabilitate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună ziua,la ce categorie se baga în contabilitate investițiile ...

Bună ziua,la ce categorie se baga în contabilitate investițiile intr-un restaurant? Ex..hota,chiuveta,gresie..etc?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 17:25, 19 Februarie 2022
obiecte de inventar daca sunt sub 2500 lei fara TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect inventar sau mijloc fix, neplatitor tva dona77 dona77 Buna ziua, In cazul achizitionarii unui produs in valoare de 2852 lei inclusiv TVA (2300 fara TVA +552 TVA), de catre un neplatitor TVA (de la un platitor ... (vezi toată discuția)
Întrebare despre deductibilitate Petrovic Petrovic Am cumpărat câteva produse pe PFA, care depășesc 2500, 3000 lei - telefon, laptop. Sunt PFA, în sistem real, plătitor de TVA). Am câteva întrebări ... (vezi toată discuția)
Fisa mijlocului fix Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Sunt PFA, traducator de 1 an de zile si pe parcursul acestui an am achizitionat mai multe bunuri gen tableta, boxa portabila, etc. Tin sa mentionez ca tableta ... (vezi toată discuția)