avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Împărțire mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Împărțire mostenire

Bună ziua! Ținând cont de prevederile privind moștenirea, va rog să îmi spuneți cum se împarte masa succesorală in urma decesului, in cazul in care decedată a fost vaduva, are 2 copii, din care, unul ( cu doi copii) dorește ca cei doi copii ai săi, să primească moștenirea sa.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2022
giocont, utilizator
Cel mai recent răspuns: giocont , utilizator 11:04, 21 Februarie 2022
Bună ziua! Va mulțumesc! Sa aveți o zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune sanda nicolaescu sanda nicolaescu Buna ziua, Am urmatoarea situatie : Matusa mea a decedat in iulie 2011. Au ramas ca succesori : sotul si 2 copii. Unul dintre copii (care la randul ... (vezi toată discuția)
Adevarat sau fals ?principiul proximităţii gradului de rudenie între moştenitorii din aceeaşi clasă soparla62 soparla62 Adevarat ori fals ? doua puncte de vedere privind mostenirea Cote moştenire: Dacă defunctul avea copii în viaţă şi nu era căsătorit la data ... (vezi toată discuția)
Au decedat părinții, care au avut în posesie un apartament. ... astridamel astridamel Au decedat părinții, care au avut în posesie un apartament. Ei au doi copii, doi frați. Iar unul dintre ei cere să se facă succesiunea.. Cei doi frați , ... (vezi toată discuția)