avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Am un dosar de executare silită pentru un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Am un dosar de executare silită pentru un credit ...

Bună ziua,
Am un dosar de executare silită pentru un credit
Va rog sa imi spuneți ce implica acest lucru avand in vedere ca nu am bunuri mobile sau imobile
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mari_75 , utilizator 22:32, 19 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creditorul va aștepta probabil, și vă va tot urmari până odată și oadtă veți avea salariu, sau pensie, sau veți primi o moștenire..., și atunci o să vă execute silit.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe o sumă extrem de mare. FaraNume2091 FaraNume2091 Buna ziua, Am o întrebare în legătură cu executarea silită. Este posibil să ajung într-o situație de executare silită pentru niste recalculări de ... (vezi toată discuția)
Mostenitorii pot fi executati silit daca nu exista bunuri de la defunct? myky020 myky020 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: tatal meu avea poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale, administrat de firma de recuperari Kruk. ... (vezi toată discuția)
Executare silita debitor-insolvabil iancu_ion iancu_ion Buna ziua!am o problema maree!!!cred...am facut un credit acum 5 ani pt electrocasnice...nu am mai platit ratele o perioada de 2 ani.A aparut o firma de ... (vezi toată discuția)