avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sint căsătorită cu soțul meu din 2019.Nu sintem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sint căsătorită cu soțul meu din 2019.Nu sintem divorțați ...

Sint căsătorită cu soțul meu din 2019.Nu sintem divorțați dar preotul din sat l-a cununat religios pe soțul meu cu alta femeie,noi fiind încă căsătoriți legal și în biserica.Unde pot sa reclam preotul? Precizez ca nu vreau sa divortez pt ca îmi iubesc soțul orice ar face.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:27, 20 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
preotii nu au voie sa oficieze o casatorie religioasa pana cand nu este prezentat certificatul de casatorie.
poate ca a divortat sotul de dvs. fara ca sa stiti.

oricum, in alta ordine de idei, ar fi bine sa retineti ca dragoste cu forta nu se poate. Daca sotul dvs. vrea sa divorteze, nu va puteti opune nicicum, iar divortul se va produce.
Ati vazut acel certificat ?poate preotul nu i-a cununot, poate i-o fi logodit.
sotul sta cu dvs sau cu cealalta? ca daca sta cu alta femeie, oricat l-ati iubi...
Precizez ca nu vreau sa divortez pt ca îmi iubesc soțul orice ar face.

poate nu vreti dvs, dar poate vrea sotul si daca vrea el, nu aveti de ales.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma cunun religios cu un musulman mihaelanacu mihaelanacu as dori si eu sa ma cunun religios an biserica ortodoxa dar preutul nu vrea pentru ca sotul meu este musulman.noi ne antelegem foarte bine avem si o fetita ... (vezi toată discuția)
Casatorie religioasa Angela49 Angela49 Am nevoie de ajutorul Dv.! Eu si prietenul meu am hotarat sa ne casatorim. Amandoi suntem vaduvi, avem copii majori, nepoti si am dori sa nu apara discutii ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile in casatorie? cucugeorge cucugeorge Buna ziua. Sunt un fiu de un tata care sa recasatorit la 60 de ani,dar doar prin biserica,nu si la primarie. Tata e despartit legal de mama,si deja au facut ... (vezi toată discuția)