avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As vrea sa stiu daca eu cer divort din Italia la sotul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As vrea sa stiu daca eu cer divort din Italia la sotul meu in ...

As vrea sa stiu daca eu cer divort din Italia la sotul meu in Romania farà consensul lui ,pot divorta nu mai sintem impreuna de 20 de ani Dar vrea sa i las partea mea lui de pe casa si dupaia semneaza cum pot face
si dvs ce vreti?
ca idee, nu trebuie sa "semneze", se poate divorta si fara semnatura lui.
Buna ziua,
Daca sotul dvs. se afla in Romania si dvs., din Italia, doriti sa divortati, atunci va trebui sa angajati un avocat din Romania care sa va reprezinte la instanta. Trebuie sa stiti ca in acest caz, divortul se va pronunta de instanta din Romania.
El nu trebuie sa semneze nimic.
Problema cu "lasat partea din casa" reprezinta partaj, iar ceea ce va cere el sa faceti, este un santaj ieftin.
Daca sunteti hotarata sa divortati, contactati un avocat din Romania care o sa faca toate demersurile, fara nicio semnatura din partea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă eu și soțul divorțăm la notar și nu cerem partaj... Anca 91 Anca 91 Bună ziua am și eu o întrebare vă rog dacă eu și soțul divorțăm la notar și nu cerem partaj pe apartamentul care este luat prin ipotecă și vrea să ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme ValeriaW ValeriaW Sunt casatorita de 4 ani. Am o fetita de aceeasi varsta, pentru ea m-am si casatorit, doar ca eu si tatal ei nu ne-am inteles niciodata. Suntem despartiti de ... (vezi toată discuția)
Santaj la partaj sergiualexandru83 sergiualexandru83 Buna seara,am urmatoarea problema!voi incepe un proces de divort si partaj cu sotia mea,problema este partajul......in timpul casatoriei am contractat un ... (vezi toată discuția)