avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt proprietar al unei cote dintr-un teren care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt proprietar al unei cote dintr-un teren care se vrea dezmebrat. ...

Sunt proprietar al unei cote dintr-un teren care se vrea dezmebrat. In mod normal cota mea de teren este cea mai indepartata de drumul de acces.
Eu am solicitat o cale de acces auto (nu servitute) pentru terenul meu, dar ceilalti proprietarui nu sunt de acord. Am incercat sa ajungem la un consens dar se pare ca nu se poate.
Mentionez ca acest teren este in continuarea curtii mele dar la care nu am acces auto (sunt garduri, constructii, etc)
Acum sunt amenintat ca ma vor da in judecata pentru ca vreau acea cale de acces auto.
Cam care ar fi sansele mele in instanta?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)
Obstructionarea accesului la casa a autovehicolului HeniuV HeniuV In primul rand scuze, am scris autovehicol, in loc de autovehicul. E putin complicat, dar sper sa ma ajutati. Suntem trei proprietari. Accesul la drumul de la ... (vezi toată discuția)
Mod de impartire a unei mosteniri Lili321 Lili321 Buna seara, A ramas o casa de la bunicii mei. Parintii mei si matusa mea s-au inteles sa imparta casa si curtea impreuna. Problema e urmatoarea, casa este ... (vezi toată discuția)