avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Caut avocat sau consilier juridic pentru infiintarea ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Caut avocat sau consilier juridic pentru infiintarea unei asociatii non-profit

Dupa accidente grave de circulatie datorate unor soferi care sfideaza legea circulatiei si pun in pericol pe ceilalti participanti in trafic prin comportament agresiv si atitudine sfidatoare, eu, impreuna cu alti posesori de autoturism care dorim sa circulam normal, decent si in conditii de siguranta in traficul rutier, vrem sa ne asociem sa ne aparam drepturile de automobilisti amatori. Am constatat ca politia nu aplica legea si actioneaza selectiv fara a indeparta pericolele reale si consecinta este traficul insuportabil din capitala Romaniei si nu numai din capitala. In scopul constituirii asociatiei non-profit, caut colaborare cu specialist in domeniul juridic amintit. Va rog contactati pe Calin Delavale la calcris_54@yahoo.com.
Cel mai recent răspuns: ANA PIUARU , utilizator 22:08, 5 Octombrie 2006
Merg si eu cu tine pe problema asta si ajut cu ce se poate . Ce te intereseaza mai intai? Un act constitutiv si un statut de asociatie , pai tocmai cu asta ma ocup acum ; scrie-mi pe raduadrian32@gmail.com
banuiesc ca anuntul acesta este ptr cei din bucuresti, nu?
....:-/:-/:-/nu prea inteleg scopul acestei asociatii non profit...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal să te oprească un polițist cu mașina-radar neinscripționată cu semnele poliției? Mihai_Alex01 Mihai_Alex01 Salut. Am și eu o intrebare, este normal să te oprească cu radarul un polițist cu o mașină neinscriptionată cu semnele poliției. (vezi toată discuția)
Am observat că sunt multe cazuri în care în situația unui ... Instructor auto Mircea Crisan Instructor auto Mircea Crisan Am observat că sunt multe cazuri în care în situația unui accident auto produs într-o intersecție între un vehicul care virează stânga, într-un loc ... (vezi toată discuția)
Cum se poate infinta o fundatie ? rafaels rafaels [b]Cum se poate infinta o fundatie ? (documente ):(([/b] (vezi toată discuția)