avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit decizia de pensionare pentru limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta in luna ...

Am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta in luna februarie 2022, pot ramane in continuare angajata cu acelasi contract de munca pe acelasi post sau trebuie alt contract de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 21 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin pensionare, CIM inceteaza. Daca angajatorul este de acord sa lucrati in continuare, se incheie un nou contract individual de munca.
Trebuia constatata incetarea de drept a c.i.m. la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare ,dupa care se incheia un nou contract .

sau

Pe baza unei cereri formulate cu 30 de zile inainte de data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare si cu aprobarea angajatorului, salariatul poate fi mentinut in aceeasi functie maximum 3 ani peste varsta standard de pensionare, cu posibilitatea prelungirii anuale a contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta standard de pensionare - continuare colaborare valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Va rog frumos sa mă ajutați cu explicația urmatului articol din Codul Muncii, art. 56, alin. 4) care spune următoarele: \"Pe baza unei cereri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit ... necula_calita necula_calita Buna ziua. Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit decizia de pensionare la limita de varsta , am un termen in care sa anunt angajatorul de ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: astazi am primit o copie a deciziei de pensionare pentru limita de varsta pentru o salariata care ... (vezi toată discuția)