avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara. Am avut la locul de muncă o poprire de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara. Am avut la locul de muncă o poprire de la taxe ...

Bună seara. Am avut la locul de muncă o poprire de la taxe si impzite de 2200 care a început anul trecut in martie și sa finalizat luna trecută .La circa financiară mi se spun că sunt tot dator. Am OP urile(cred că asa le a numit contabilu) pe fiecare lună cu sume.nr ordine dată.cont trezorerie unde sau virat banii. Mă plimbă de la fisc la financiar și invers. Vă rog să mă ajutați și să mi spune ți cine are obligația legală să prelucreze aceste op uri pt anularea debitelor restante.

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende padarom padarom va rog sa imi raspundeti daca am procedat corect: am virat impozitul pe dividende la trezorerie, in contul persoane fizice, ca ulterior sa aflu ca trebuia ... (vezi toată discuția)