avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua am un apartament im care nu locuieste nimeni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua am un apartament im care nu locuieste nimeni de 4 ani ...

Buna ziua am un apartament im care nu locuieste nimeni de 4 ani ,liftul blocului se strica foarte des asta inseamna o data ka doua trei luni eu nu folosesc acest lift nu locuiesc in bloc sunt obligata sa platesc reparatiile liftului . Platesc matenanta filtului a hidroforului nu ma deranjaza dar reoaratiile mi se pare absurd . Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:55, 23 Februarie 2022
reparatiile liftului intra in notiunea de mentenanta !....
Conform disp L nr 196/2018 proprietarul de bun imobil din imobil d elocuit in comun detine drepturi si obligatii legal impuse
Indiferent daca locuiti sau nu in imobil,va revine obligatia legala sa achitati lunar cote intretinere parti comune si sau individuale daca detineti aparate individuale de contorizat consum utilitati
Trebuie să plătiți toate reparațiile blocului.Nu poate fi lăsat blocul "sa cadă " să nu se repare nimic pentru că nu locuiți în el.Trebuie întreținut și reparat permanent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere ContSters50658 ContSters50658 As dori sa stiu, daca am centrala proprie si contorizare individuala apa rece, sigur pe banii mei toate, nu ar trebui reduse proportional si cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Cote intretinere Crăciun24 Crăciun24 Bună ziua, Dețin în chirie un spațiu comercial la parterul unui bloc. Este normal sa plătesc cote la întreținere, atâta timp cât am contorizare ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare. eu sunt plecat din tara de 10 ani, in tot ... ferlusca ferlusca Am si eu o intrebare. Eu sunt plecat din tara de 10 ani, in tot acest timp am platit toate cheltuielile aferente liftului ( intretinere, revizie, reparatii, ... (vezi toată discuția)