avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Încredințare la bunici minor 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Încredințare la bunici minor 3 ani

Bună ziua.Rog din suflet să mă ajute cineva.Suntem bunicii unui băiețel de 3 ani pe care noi l-am crescut din prima zi de cînd s-a născut.Mama lui(fata noastră)care de abia acuma are 18 ani se droghează.Vă rog din suflet ajutați-mă cu un sfat cum să luăm copilul în custodie.Menționez că fata locuiește la un băiat care o dus-o și prin Germania și a corupt-o să practice prostituție.Băiatul locuiește într-o garsonieră cu tatăl lui (pușcăriași amîndoi) într-un cartier de groază din Mediaș.Vă rog din suflet ajutați-mă și suneți-mi vă rog unde să apelez și cu ce ar trebui să încep demersurile.Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: onylup , utilizator 11:53, 22 Februarie 2022
sa mergeti la dgaspc de unde apartineti si ar trebui sa va indrume, dvs veti obtine cpilul in plasament
Trebuie sa va adresați instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati ca domiciliul nepotului sa fie stabilit la dvs.
Contactați urgent un avocat și demarati procesul.
Mulțumesc din suflet

Avocat Neagu Elena a scris:

Trebuie sa va adresați instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati ca domiciliul nepotului sa fie stabilit la dvs.

Mulțumesc foarte mult

Avocat Neagu Elena a scris:

Mulțumesc foarte mult

gi-jane2 a scris:

sa mergeti la dgaspc de unde apartineti si ar trebui sa va indrume, dvs veti obtine cpilul in plasament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot lua copilul din plasament? Geo27br Geo27br Bună ziua,as vrea sa stiu daca se poate si cat este de complicat sa imi iau copilul din plasament daca eu si sotul suntem stabiliti in Germania..Precisez ... (vezi toată discuția)
Se poate combate un preot care are drept de intretinere de la o ruda ? ruda e decedata, scoasa din casa dupa sase zile de politie. Brasoveanul1 Brasoveanul1 Sunt pensionar. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia creeata de un popa care a incantat-o pe sora mea sa faca act de intretinere spunandu-i ca e sarac ... (vezi toată discuția)
Buna seara! numele meu este madalina am 33 de ani și as fi ... MadaFelix MadaFelix Buna seara! Numele meu este madalina am 33 de ani și as fii interesata dacă poate lua tutela fratelui meu care are 17 ani de la mama.tin sa precizez ca el ... (vezi toată discuția)