avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru a face succesiunea dupa moartea sotului am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru a face succesiunea dupa moartea sotului am apelat la un ...

Pentru a face succesiunea dupa moartea sotului am apelat la un notar. Acesta mi-a spus ca este o problema ca impozitul pe casa a venit numai pe numele meu si ca sectia financiara nu a impartit cu sotul.
Cand am contractat casa eram casatoriti, unul a platit creditul de la cec si unul a platit creditul pe termen lung. Credeti ca sectia financiara ma poate ajuta cu ceva?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:18, 23 Februarie 2022
Dreptul dvs de proprietate este constituit de actul de propietate si nu de rol sau impozit.
Multumesc, dar anaful a facut o adnotare(sesizare?) la notariat si nu poate sa se faca succesiunea.
Ce are impozitul pe casa (pe care îl plătiți la Primarie) cu Anaf-ul?
Sunt 2 impozite diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rol fiscal valoare constantin29 constantin29 .Am o intrebare ,daca un barbat decedeaza, avand o propietate primita testament de la parintii sotiei din prima casatorie unde nu a locuit si nu a platit ... (vezi toată discuția)
Furt , succesiune si cateva intrebari utilizator032 utilizator032 Problema 1: Furtul unui bun , bunul recuperat dar cu un prejudiciu de 600 ron , reclamantul a declarat ca si-a primit prejudiciul si ca nu mai doreste nimic , ... (vezi toată discuția)
Copie după rol Lazar Tatiana Lazar Tatiana Buna ziua, sa dori sa stiu si eu cu pot proceda pt o copie după rol .Am făcut cerere către primărie sa imi dea copie după rol pe o perioada mai lunga pt ... (vezi toată discuția)