.Am o intrebare ,daca un barbat decedeaza, avand o propietate primita testament de la parintii sotiei din prima casatorie unde nu a locuit si nu a platit taxe din 1966 cand si-a parasit sotia si cei 6 copii ,sotia si fiica din a doua casatorie incheiata in anul 1999 au dreptul la acea propietate?el a primit un titlu de propietate pe acea suprafata in 2003 dar nu s-a dus cu el l-a primarie sa il declare,nu a facut carte funciara..Pe acea propietate la primarie figureaza tatal meu(fiul barbatului in cauza) cu casa si 1300 mp si sotia decedata din prima casatorie a acelui barbat impozitul fiind platit tot de tatal meu si acolo.Rolul fiscal platit la primarie de peste 30 de ani are vreo putere in favoarea tatalui meu?Nu inteleg cum titlul e pe numele bunicului,iar la rolul fiscal figureaza tatal meu si bunica
In principiu, dreptul de proprietate sete inalienabil si imprescriptibil.
Platile de impozite si inscrierea la Adm. Financiara nu constituie drepturi ci sunt numai un inceputut de dovada.
Consultati un Notar Public cu privire la succesiune
Uzucapiune
constantin29
Buna ziua bunicii mei au primit o casa prin testament de la parintii bunicii mele in 1945.Din casatoria bunicilor au rezultat 6 copii,5 au plecat la casele lor ... (vezi toată discuția)