avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Schimbare la regie proprie -> cine anunta service-ul?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Schimbare la regie proprie -> cine anunta service-ul?

In cazul in care este deschis un dosar de dauna pentru repararea unei masini, iar masina este dusa la un service autorizat, dar dupa 1,5 ani (pt ca service-ul nu reparara masina), se decide de catre asigurator a schimba forma la reparatie in "REGIE PROPRIE", cine este obligat sa anunte service-ul ca acceptul de reparatie emis initial de asigurator nu mai este valabil ca s-a trecut la reparatie in regie proprie, si deci acum proprietarul masinii poate repara oriunde masina?
Suntem in situatia in care, service-ul a intervenit asupra masinii in conditiile ise decisese forma de "regie proprie" .

Mentionez ca service-ul a intervenit imediat dupa ce l-am somat sa elibereze masina, fara a-i comunica de ce, doar sa ne-o redea in posesie.

Multumesc
Simona
Cel mai recent răspuns: SimbaTrade , utilizator 17:42, 22 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, Dl. Voinea!

Multumesc pentru raspuns! pot apela la dvs ca avocat specializat? Multumesc
Cu service-ul nu avem nici un fel de relatie contractuala, in afara de faptul ca a fost ales in dosarul de dauna initial. ales de noi si acceptat de asigurator.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco -recuperare daune din cauza lipsei bunului asigurat? SimbaTrade SimbaTrade Buna ziua si.. multumesc anticipat! Ma puteti ajuta cu un sfat pentru urmatoare speta: O polita CASCO prin leasing - o masina in service de 1,5 ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna neplatit de 6luni geaglesmerles geaglesmerles buna ziua. in urma cu aproximativ 6 luni am fost implicat intr-un eveniment rutier unde eu sunt pagubitul.cel vinovat de producerea accidentului avea masina ... (vezi toată discuția)
Bani de la asigurator rca andreiptb andreiptb Buna, in urma avarierii autoturismului de catre un cetatean si rezolvarea dosarului la inspectorul de daune mi-am depus dosarul la un service agreat de catre ... (vezi toată discuția)