avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Schimbare la regie proprie -> cine anunta service-ul?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Schimbare la regie proprie -> cine anunta service-ul?

In cazul in care este deschis un dosar de dauna pentru repararea unei masini, iar masina este dusa la un service autorizat, dar dupa 1,5 ani (pt ca service-ul nu reparara masina), se decide de catre asigurator a schimba forma la reparatie in "REGIE PROPRIE", cine este obligat sa anunte service-ul ca acceptul de reparatie emis initial de asigurator nu mai este valabil ca s-a trecut la reparatie in regie proprie, si deci acum proprietarul masinii poate repara oriunde masina?
Suntem in situatia in care, service-ul a intervenit asupra masinii in conditiile ise decisese forma de "regie proprie" .

Mentionez ca service-ul a intervenit imediat dupa ce l-am somat sa elibereze masina, fara a-i comunica de ce, doar sa ne-o redea in posesie.

Multumesc
Simona
Cel mai recent răspuns: SimbaTrade , utilizator 17:42, 22 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, Dl. Voinea!

Multumesc pentru raspuns! pot apela la dvs ca avocat specializat? Multumesc
Cu service-ul nu avem nici un fel de relatie contractuala, in afara de faptul ca a fost ales in dosarul de dauna initial. ales de noi si acceptat de asigurator.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco -recuperare daune din cauza lipsei bunului asigurat? SimbaTrade SimbaTrade Buna ziua si.. multumesc anticipat! Ma puteti ajuta cu un sfat pentru urmatoare speta: O polita CASCO prin leasing - o masina in service de 1,5 ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco dupa dauna totala care s-a reparat in service-ul autorizat. Marius-Nicolae Marius-Nicolae Am avut un accident cu masina mea noua mazda3, pe care asiguratorul Groupama fara probleme, a finantat reparatia in service-ul autorizat mazda. Pana aici ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna neplatit de 6luni geaglesmerles geaglesmerles buna ziua. in urma cu aproximativ 6 luni am fost implicat intr-un eveniment rutier unde eu sunt pagubitul.cel vinovat de producerea accidentului avea masina ... (vezi toată discuția)