avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributie asigurari sanatate daca am depus dosar de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributie asigurari sanatate daca am depus dosar de pensie

O persoana care a depus documentele pentru pensie in Ianuarie 2022, mai trebuie sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate pana la emiterea deciziei de pensionare?
Mentionez ca persoana nu are nici un venit, iar in 2021 a platit contributia pt asigurari de sanatate (10% din 6 salarii minime).
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
Viorel_Oliver, utilizator

Alte discuții în legătură

Nelamurire plata optionala cass pt pfa RalS RalS Buna ziua, Am o nelămurire legată de plata CASS pt un PFA în sistem real. Până anul trecut am fost și salariată însă din septembrie 2021 am ... (vezi toată discuția)
Contributii la asigurari de sanatate si pensie (documente care trebuie depuse la institutiile statului). neci neci Ce documente trebuiesc depuse si cum trebuie procedat ca membrii unei Intreprinderi Familiale(2) sa devina angajati,cu drepturi (asigurari de sanatate, ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa del_gf del_gf As avea rugamintea sa ma lamureasca cineva: 1) cand trebuie sa platesc contributiile si impozitul, in cazul in care data infiintarii PFA va fi 7 septembrie ... (vezi toată discuția)