avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Am și eu o problema cu o moștenire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Am și eu o problema cu o moștenire precizez că ...

Buna seara
Am și eu o problema cu o moștenire precizez că vorbesc în numele tatălui meu
In anul 2000 mătușa tatălui meu a decedat ea neavând copii au rămas după ea trei moștenitori tatăl meu fratele său și verișoară lor au trecut 22 de ani în care nu am făcut niciun act fratele tatălui meu a murit au rămas trei copii tata a plătit impozit la casa și s a ocupat de casa
După 22de ani vream să facem acte dar verii mei nu sunt de acord
Care este procedura să intrăm în legalitate
Precizez că verișoară este plecata in grecia de 25de ani și nu avem legătură cu ea
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
Mihai perju, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:38, 22 Februarie 2022
Singura varianta este dezbaterea succesiunii in instanta,iesirea din indiviziune etc.Discutati cu un av cu cat trece mai mult timp cu atat costurile cresc,situatia se complica etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Diamandi Diamandi V-as ramane recunoscatoare daca m\'ati putea ajuta. Am mostenire dupa parintii mei un pamant. El este in indiviziune cu doua matusi, o parte o are statul si o ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea unui mostenitor la taxa de succesiune el padrino el padrino In urma decesului matusii mele a ramas o casa si un teren . Matusa mea nu a avut copii si nu a fost casatorita niciodata. A avut 2 frati care au murit inaintea ... (vezi toată discuția)
Mostenire ciupa ciupa Se poate sa o mostenesc pe verisoara primara a tatalui meu ,precizez ca mai exista doar o verisoara primara de-a ei in viata. (vezi toată discuția)