avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La locul de munca pe care îl am în prezent,am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La locul de munca pe care îl am în prezent,am fost anunțați ...

La locul de munca pe care îl am în prezent,am fost anunțați ca o sa vina în control ITM ul.Si ni s a spus de către angajator sa mințim cu programul de munca,salariul,etc.Ce pot face în situația asta ?angajații,de frica sa nu si piardă jobul,vor sa minta asa cum li s a spus.Doresc sa știu dacă eu mint ITM ul și se afla risc ceva ?legal vorbind.Nu vreau sa mint dar nici sa îmi pierd locul de munca sau sa fiu persecutata după la locul de munca
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
Lara34, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lara34 , utilizator 12:14, 25 Februarie 2022
Daca declarati altceva decat realitatea este infractiune (fals in declaratii).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic! Practic, intotdeauna, cei veniti in control ne-au aratat reclamatia depusa la ei...

friday_325 a scris:

.... , intotdeauna, cei veniti in control ne-au aratat reclamatia depusa la ei...

Au riscat facand asa ceva ...
Mulțumesc!atat vroiam sa știu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie itm mariusastra mariusastra Buna ziua as dori sa aflu daca fac o reclamatie la itm la firma la care lucrez cei de la itm sunt obligati sa mi pastreze confidentialitate reclamatiei ? ... (vezi toată discuția)
Control itm iuliaalba iuliaalba Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu, daca in cazul unei sesizari facute de un salariat la ITM, in cazul de fata ITM Alba, inspectorii de munca vor anunta firma ... (vezi toată discuția)
Confidențialitate plângere itm Claudia Roxana Claudia Roxana Buna ziua. Dacă depun o plângere la ITM angajatorul va primii informații despre persoana care a făcut plângerea? (vezi toată discuția)