avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am girat la cineva la un credit pt nevoi pers.persoana nu plateste ratele eu am platit o parte dar vad ca pers.e foarte linistita .mam saturat sa platesc cind am vazut ca ia nu se deranjeaza deloc .ce pot face.in ziua de azi te bucuri daca poti intretine familia ta nu sa platesti ratele altora pers nu lucreaza si nu are nimic pe nume .daca vom ajunge la ex silita cum sa procedez .va rog datimi un sfat multumesc
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 02:09, 15 Ianuarie 2010
Inafara de amenintari, batut obrazul, etc. aveti si posibilitatea de a-l actiona in judecata in vederea recuperarii sumelor deja achitate. La executare silita nu prea aveti ce face, intrucat banca a inserat o clauza in contract care ii permite sa se indrepte atat impotrva beneficiarului de credit cat si a girantului, fara a fi obligata sa respecte o anumita ordine: adica mai intai, toate caile de executare impotriva primului si, doar in caz de insoventa, la girant.

Din pacate, a ajuta o persoana, 'prietena" s-a dovedit de prea multe ori a fi de rau augur...:(
Puteti sa o actionati in judecata sa obtineti tilu executoriu impotriva ei pentru sumele pe care le platiti d-voastra. Dar asta nu va ajuta sa scapati de datorie sau sa nu mai platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant tinaa tinaa buna ziua. va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent. eu sunt girant pt fostul sot la un credit de nevoie personale fara garantii. fostul sot ... (vezi toată discuția)
Credit bancar flu flu Am si eu 1 intrebare :) Situatie ipotetica: - am facut un credit la o banca pentru achizitionarea unei masini, iar o prietena de familie a girat pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)