avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare credit Buna ziua. Tocmai am facut un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare credit Buna ziua. Tocmai am facut un credit si am optat pentru asigurare. ...

Buna ziua. Tocmai am facut un credit si am optat pentru asigurare. Dar vreau sa renunt la aceasta asigurare. In actul de informare scrie ca pot renunta la asigurare in termen de 20 de zile de la prima data calculata, si ca prima va fi restituita, iar in informarea despre credit deasemenea scrie ca adsigurarea nu este conditie obligatorie de acordare a creditului. Ma deranjeaza ca angajata bancii a omis deliberat sa imi precizeze suma asigurarii, si faptul ca se plateste toata odata. Desi am intrebat f clar care este suma pe care o primesc , luand in calcul asigurarea. Intrebarea mea este daca pot intampina problema la cererea de renuntare la asigurare, si daca e legal ca banca sau asiguratorul sa refuze, renuntarea la asigurare sau returnarea primei
.

Alte discuții în legătură

Asigurare de viata hili hili Buna ziua!Acum 6 luni am facut un credit de 5500 lei pe o perioada de 4 ani la un ifn.Dupa 6 luni am achitat in avans acest credit.In soldul principal al ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre procentul primei de asigurare viata din contractul de credit si procentul din graficul de rambursare mac2010 mac2010 In contractul de credit Prima Casa cu o banca, la Asigurare de viata se precizeaza ca prima de asigurare lunara se calculeaza ca procent de 0.029% la soldul ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale ADITZUBUCIUM ADITZUBUCIUM In 2006 am contractat un credit de nevoi personale la BRD. La momentul semnarii contarctuluii persoana de la banca mi-a spus ca acest credit vine impreuna cu ... (vezi toată discuția)