In 2006 am contractat un credit de nevoi personale la BRD.
La momentul semnarii contarctuluii persoana de la banca mi-a spus ca acest credit vine impreuna cu o asigurare de viata care este obligatorie, aceasta asigurare ridicand costurile creditului cu aproximativ 200 lei pe luna.
Acum de cand sa dat legea cu reducerea comisioanelor si trebuind sa ma duc la banca am citit inca odata contractul iar in contract scrie clar la sectiunea ASIGURARI - "Imprumutantul poate incheia o polita de asigurare de deces pe toata perioada de creditare, cu cesionarea in favoarea Bancii a drepturilor de despagubire ce rezulta din incheierea acestei polite" citat din contractul de credit. Precizez ca in scadentarul cu ratele creditului nu apare nicaieri asigurarea de deces ci apara separat pe un alt scadentar.
Credeti ca am fost inselat de catre angajata bancii pentru am baga pe gat aceasta asigurare de deces? Cel putin eu asa interpretez.
Buna dimineata !
Din moment ce ati semnat , nu puteti da vina numai pe angajatul bancii , care a "omis" poate sa va puna la dispozitie toatele datele problemei .....
Cititi contractul de asigurare de viata si vedeti daca exista posibilitatea alegerii de catre dvs. a firmei , astfel poate veti reusi sa reduceti costurile ......