avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT NEVOI PERSONALE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT NEVOI PERSONALE

In 2006 am contractat un credit de nevoi personale la BRD.
La momentul semnarii contarctuluii persoana de la banca mi-a spus ca acest credit vine impreuna cu o asigurare de viata care este obligatorie, aceasta asigurare ridicand costurile creditului cu aproximativ 200 lei pe luna.
Acum de cand sa dat legea cu reducerea comisioanelor si trebuind sa ma duc la banca am citit inca odata contractul iar in contract scrie clar la sectiunea ASIGURARI - "Imprumutantul poate incheia o polita de asigurare de deces pe toata perioada de creditare, cu cesionarea in favoarea Bancii a drepturilor de despagubire ce rezulta din incheierea acestei polite" citat din contractul de credit. Precizez ca in scadentarul cu ratele creditului nu apare nicaieri asigurarea de deces ci apara separat pe un alt scadentar.
Credeti ca am fost inselat de catre angajata bancii pentru am baga pe gat aceasta asigurare de deces? Cel putin eu asa interpretez.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:00, 17 Septembrie 2010
Buna dimineata !
Din moment ce ati semnat , nu puteti da vina numai pe angajatul bancii , care a "omis" poate sa va puna la dispozitie toatele datele problemei .....
Cititi contractul de asigurare de viata si vedeti daca exista posibilitatea alegerii de catre dvs. a firmei , astfel poate veti reusi sa reduceti costurile ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare credit nevoi pers.-brd asigurari sofia1975 sofia1975 Buna ziua!As avea nevoie de un sfat din partea avizatilor.In aprilie 2010,am facut un credit de nevoi pers la brd,unde am fost practic oblig sa inchei si o ... (vezi toată discuția)
Imprumutat decedat - co-imprumutat fara venit mita2014 mita2014 Acum cateva zile din pacate socrul meu a decedat a avut un contract de imprumut nevoi personale la BRD in valoare de 120.000 lei pe 66 de luni. Mai avea 7 luni ... (vezi toată discuția)
Asigurare in caz de deces-recuperare de la firma de asigurari andwu andwu Buna ziua si multumesc anticipat ptr raspunsuri. Tatal meu a contractat un credit de consum cu BRD Finance incheind totodata o polita de asigurare atasata la ... (vezi toată discuția)