avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumutat decedat - co-imprumutat fara venit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumutat decedat - co-imprumutat fara venit

Acum cateva zile din pacate socrul meu a decedat a avut un contract de imprumut nevoi personale la BRD in valoare de 120.000 lei pe 66 de luni. Mai avea 7 luni de plata , in contract apare ca are prima de asigurare pe viata (pe desfasurator) dar nu stiu ce contine aceasta polita de asigurare cu banca plus faptul ca sotia lui mama soacra apare ca " co-imprumutal" si semneaza acolo desi ea nu a avut venit vreodata , nimic sa ateste acest lucru.
E obligata ea sa plateasca in continuare acele rate ca nu mai avem de unde dupa inmormantare ...... si toate cele......
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 13 Aprilie 2016
Daca scrie co-imprumutat este si dansa parte in contract si trebuie sa suporte ratele in continuare.
Acea asigurare de viata protejeaza banca, nu pe mostenitori. Daca o veti citi cu atentie veti vedea ca beneficiar este banca.
co-imprumutat, dar dansa nu are venit, cum au pus-o pe ea daca la momentul respectiv si actual nu avea venit?
Buna seara,
Co-imprumutatul continua plata ratelor asa cum a platit imprumutatul, in caz contrar se ajunge la executare silita prin firme de recuperatori.
Acea polita de asigurare este in favoarea bancii, din pacate.
Asta e si ideea asigurarii- ca asiguratorul sa plateasca restul creditului in caz de deces al imprumutatului.
Mergeti si discutati la banca, anuntati asiguratorul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum doi ani, socrul meu a decedat in urma unui accident ... fratilaionutadrian fratilaionutadrian Buna ziua, Acum doi ani, socrul meu a decedat in urma unui accident rutier. In momentul de fata, dosarul este inca in custodia Politiei Rutiere, la stadiul ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale ADITZUBUCIUM ADITZUBUCIUM In 2006 am contractat un credit de nevoi personale la BRD. La momentul semnarii contarctuluii persoana de la banca mi-a spus ca acest credit vine impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor,banca vrea bani cu japca dany_ct2000 dany_ct2000 buna ziua imi cer scuze ca apelez la dvs dar nu mai stim ce sa facem.in data de 13.09.2006 tatal mau a facut un credit de nevoi personale la banca Carpatica ... (vezi toată discuția)