avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ajutor,banca vrea bani cu japca
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ajutor,banca vrea bani cu japca

buna ziua
imi cer scuze ca apelez la dvs dar nu mai stim ce sa facem.in data de 13.09.2006 tatal mau a facut un credit de nevoi personale la banca Carpatica Constanta la care el avea salariu iar mama nu, luna aceasta pe data de 05.02.2009 el a decedat iar mama a fost la banca sa duca certificatul de deces ca sa ii inchida contractul in baza certificatului de deces, la care cei de la banca i-au spus ca ea va trebui sa plateasca in continuare rata pana la finalizarea contractului, spre mirarea noastra este ca banca zice ca nu i-a facut asigurare de viata, ca in cazul in care se intampla ceva ei sa fie asigurati, si inca ceva : ei aveau voie sa o treaca pe mama in contractul de credit ca si imprumutat atata timp cat ea nu avea nici un venit ? ca azi am fost la banca si le-am zis ca nu se poate asa ceva atata timp cat ea nu avea venit sa fie trecuta in contract ca si imprumutata, si ei mi-au zis ca atata timp cat ea a fost de acord ca tatal sa ia acel imprumut si a semnat contractul va trebui sa plateasca. in baza carei legi este ea trecuta in contractul de imprumut fara sa faca dovada vreunui venit ? le-am zis ca au profitat de faptul ca ei nu vad bine si i-a pus sa semneze pe amandoi ca si imprumutati. ce pot face? ajutati-ma sa fac o cere catre banca in care sa se inchida contractul de credit si mama sa nu fie obligata sa plateasca ratele in continuare pentru ca ea nu are de unde, ca le-am zis ca nu are cum sa plateasca si ca ea era in intretinerea tatalui si nu are nici un venit. ce lege este pentru aceasta problema si cum sa fac acea cerere in care sa le stipulez anumite legi sau articole din lege care nu permit sa faca ce au facut ei. va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: ContSters68197 , utilizator 12:31, 27 Februarie 2009
Buna ziua ,

Din pacate nu cu o cerere veti rezolva problema , ci cu o actiune in instanta prin care judecatorul va putea decide asupra faptului ca la incheierea contractului de credit mama dvs nu avea venituri si deci nu avea cu ce sa garanteze imprumutul. De asemenea veti prezenta judecatorului si faptul ca mama era in intretinerea tatalui dvs si toate celelalte motive pe care mi le ati expus mai devreme. Va urez succes. O zi buna , cu respect , av Lupu Roxana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-probleme cu banca dany_ct2000 dany_ct2000 buna ziua imi cer scuze ca apelez la dvs dar nu mai stim ce sa facem.in data de 13.09.2006 tatal mau a facut un credit de nevoi personale la banca Carpatica ... (vezi toată discuția)
Imprumutat decedat - co-imprumutat fara venit mita2014 mita2014 Acum cateva zile din pacate socrul meu a decedat a avut un contract de imprumut nevoi personale la BRD in valoare de 120.000 lei pe 66 de luni. Mai avea 7 luni ... (vezi toată discuția)
Credit la brd IannisM IannisM Buna ziua,tatal meu a luat un credit de la BRD,pe care nu a apucat sa il mai restituie pt ca in iunie ,anul trecut a decedat.Acum cei de la BRD o suna pe mama ... (vezi toată discuția)