avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, sotul meu ar vrea sa sa pensioneze cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, sotul meu ar vrea sa sa pensioneze cu penalizare in ...

Buna ziua, sotul meu ar vrea sa sa pensioneze cu penalizare in august 2023, Mentionez ca este nascut in august 1965, o sa aiba 38,9 luni vechime(fara armata) si 16,5 luni de grupa II. Locuieste si in zona in care se reduce cu doi ani varsta de pensionare pt poluare.. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara, vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea ... ileana.ionascu@yahoo.com ileana.ionascu@yahoo.com Bună seara, Vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea să iese la pensie mama mea și la ce pensie se încadrează? Este născută în August 1965 ... (vezi toată discuția)
Pensionare noua lege berbec60 berbec60 Buna ziua Sotia mea este pensionata anticipat penalizat din anul 2023 si este nascuta pe 08.08.1965. Intrebarea este daca se poate pensiona la limita de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata barbat edith maria edith maria Buna ziua Sotul meu este nascut in 14 august 1956, lucreaza din iulie 1975 pana in prezent, din care 16 ani si 9 luni in grupa a II-a. Cand se poate pensiona ... (vezi toată discuția)