avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am in vecin nou care imi face viata un cosmar, ma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am in vecin nou care imi face viata un cosmar, ma ameninta ca ...

Am un vecin nou care imi face viata un cosmar, ma ameninta ca ma da in judecata pe motivul ca am construit o USA pe treptele care coboara din scara principals a blocului la demisol, unde se afla si se accede doar apartamentul meu. Precizez ca am construit aceasta usa cu acordul proprietarilor (alte 4 apartamente) din imobil in anul 1997 si este intabulata la cadastru din 2006. Acum acest nou vecin a cumparat toate celelalte 4 apartamente si mi-a trimis notificare sa daram USA si sa o mut mai Jos cu cateva trepte in demisol. Este posibil ASA ceva? Dupa ce au fost de acord fosti 4 proprietari, noul proprietar poate castiga in instanta demolarea usii? Precizez ca pe treptele ce coboara se face acces doar la apartamentul meu, deci este rau intentionat, intrebarea Este daca imi poate face acest rau printr-un proces? Va Rog ajutati-ma cu un sfat!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2022
Angheluta-Ileana, utilizator
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 19:54, 3 Martie 2022
il incurca cu ceva ?
Nu il incurca cu absolut mimic, nici nu AR folosi treptele respective daca daram usa

gi-jane2 a scris:

il incurca cu ceva ?

Nu il incurca , nimeni nu coboara pe treptele acelea deoarece Duc doar la apartamentul meu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
atunci nu o sa aiba castig de cauza.
Dar eu am acordul vecinilor, care sunt si proprietari, noi nu am avut niciodata asociatie de proprietari. EU am facut aceasta schimbare cu acordul tuturor. To Mai aceasta era intrebarea, dupa ce toti au fost de acord, poate veni in nou proprietar dupa 25 de ani sa imi ceara sa daram?

Alte discuții în legătură

Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de curand am achizitionat un apartament care avea ... PANCONE35 PANCONE35 Buna seara! De curand am achizitionat un apartament care avea cuprins si un mic hol inchis cu usa de termopan din spatiul comun. Vecinul de langa usa ... (vezi toată discuția)
Problema inchidere hol de bloc socrates1 socrates1 Am achizitionat cu mult timp in urma un apartament a carui usa de intrare se afla in capatul coridorului (holului) de acces. Propietarul blocului in care se ... (vezi toată discuția)