avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o problema cu CF. A fost construit o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o problema cu CF. A fost construit o casă pe ...

Bună ziua. Am o problema cu CF. A fost construit o casă pe lângă ca existenta. Are recepția făcută dar nu apare în CF. Cum pot rezolva situația? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:15, 23 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reactualizati documentația cadastrala cu noua construcție si în baza schiței, a autorizației de construire, a procesului verbal de recepție si a unui certificat de atestare fiscala de la Primarie, intabulati casa în Cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Intabulare/autoruizatie de constructie Marius_gxg Marius_gxg Buna ziua, Doresc si eu sa cumpar o casa cu teren prin creditul Prima Casa si am o nelamurie. Casa a fost construita in regim propriu intre 2006 si 2009 ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie vetturia vetturia Doresc sa inscriu constructia de pe terenul propietate(intabulat) la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.Am autorizatia de constructie si ... (vezi toată discuția)