avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dețin o mica hala intabulata ca 4 spatii, cu toate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dețin o mica hala intabulata ca 4 spatii, cu toate că e un ...

Dețin o mica hala intabulata ca 4 spatii, cu toate că e un spatiu unic. As vrea să îl împart în 3 porțiuni egale și să le intabulez ca 3 spatii. Ce implica procedura respectiva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:43, 24 Februarie 2022
Nu este subiect care s apoata fi analizat si eventual solutionat in baza legislatiei care guverneaza asociatiile de proprietari
Rugati administratorii sau moderatorii de pe forum sa dispuna mutarea topicului in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acces camere video in firma Sanduv92 Sanduv92 Buna ziua, De cateva zile ma confrunt cu o problema. Sunt administrator intr-o firma, iar asociatul meu mi-a restrictionat accesul la camerele video. Mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...am o intrebare, aparatele de taxat de pe taxiuri in ... supersonik supersonik Buna ziua...am o intrebare,aparatele de taxat de pe taxiuri in afara de verificarea metrologica,mai au nevoie si de verificare anuala de la firma de ... (vezi toată discuția)
Cresterea viteilor angus fara pasunat ??? M.Florin M.Florin salut. am o intrebare : cu privire la cresterea viteilor de carne rasa Angus, se poate dezvolta fara o suprafata de pasunat ? adica animalele fiind hranite ... (vezi toată discuția)