avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua...am o intrebare, aparatele de taxat de pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua...am o intrebare, aparatele de taxat de pe taxiuri in ...

Buna ziua...am o intrebare,aparatele de taxat de pe taxiuri in afara de verificarea metrologica,mai au nevoie si de verificare anuala de la firma de service?multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:28, 24 Noiembrie 2021
Aparatele de taxat sunt case de marcat. Nu au verificare metrologica.
Doar ca trebuie sa le legati la ANAF pana pe 30 noiembrie.
Nu este subiect care sa poata fi analizat si solutionat in baza dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare topic
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera ... Alexandrugh Alexandrugh buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb (vezi toată discuția)
Cresterea viteilor angus fara pasunat ??? M.Florin M.Florin salut. am o intrebare : cu privire la cresterea viteilor de carne rasa Angus, se poate dezvolta fara o suprafata de pasunat ? adica animalele fiind hranite ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare ? daca am amputata o mana si mai am ... Banuta   Marian Banuta Marian Buna ziua! Am o intrebare ? Daca am amputata o mana si mai am si probleme de sanatate pt ca am ameteli avand o problema la cap si nu pot urca cu liftul la ... (vezi toată discuția)