avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am o intrebare ? Daca am amputata o mana si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am o intrebare ? Daca am amputata o mana si mai am ...

Buna ziua!
Am o intrebare ?
Daca am amputata o mana si mai am si probleme de sanatate pt ca am ameteli avand o problema la cap si nu pot urca cu liftul la servici pt ca o anumita firma ma jigneste ma face ciung si sa urc pe scari nu cu liftul pt ca plateste el mult insa el il foloseste liftul si ma agreseaza verbal mereu ce pot face si cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 19 Ianuarie 2023
Nu este subiect care sa poata fi analizat sub incidenta dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata
Pentru diferendele suportate sesizati oficia conducerea firmei care apreciati ca va jigneste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. conform ... ANA CIOCA ANA CIOCA Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time. In cazul in care un medic are 24 de ore de garda pe ... (vezi toată discuția)
Adeverinta asociatie Adrianro2019 Adrianro2019 Adeverinta Asociatie Dacă președintele unei asociații culturale are nevoie de o adeverinta care sa ateste ca este președintele asociației respective, ... (vezi toată discuția)
Daca un srl (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract ... BestAccounting BestAccounting Daca un SRL (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract de prestari servicii cu un fotograf (pentru video-publicitate), acesta: - trebuie sa declare ... (vezi toată discuția)