avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adeverinta Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adeverinta Asociatie

Adeverinta Asociatie

Dacă președintele unei asociații culturale are nevoie de o adeverinta care sa ateste ca este președintele asociației respective, cine eliberează acea adeverință?
Poate el sa scrie pentru el și tot el semnează?
Este obligatoriu ca acea adeverință sa aibă un număr de ieșire? Dacă da, cum se dau acele numere? Asociatia este noua și nu s-a mai confruntat cu asa ceva.


Cu stima
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
Adrianro2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:18, 8 Septembrie 2021
Nu este subiect afalat sub incidenta dispozitiilor care guverneaza infintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare topic
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata
Calitatea și o justifica cu extras din registrul public care ii atesta calitatea in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie culturala - drepturi si obligatii danavaradi danavaradi Buna ziua, fac parte dintr-un grup de muzicieni si am dori sa stim daca am infiinta o asociatie culturala (5 membri) pentru a putea participa la diverse ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o problema de sănătate și am reușit sa strâng ... Barbu Paula Barbu Paula Buna ziua ! Am o problema de sănătate și am reușit sa strâng câțiva bănuți intr-o asociație non-profit , acum când le-am spus sa îmi plătească ... (vezi toată discuția)
Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. conform ... ANA CIOCA ANA CIOCA Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time. In cazul in care un medic are 24 de ore de garda pe ... (vezi toată discuția)