avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Am o problema de sănătate și am reușit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Am o problema de sănătate și am reușit sa strâng ...

Buna ziua ! Am o problema de sănătate și am reușit sa strâng câțiva bănuți intr-o asociație non-profit , acum când le-am spus sa îmi plătească consultația și cazarea au zis ca nu se poate ( acestea le-am făcut la turci , plata in lire Turcești ) decât dacă îmi fac cei din Turcia factura in € ( acestea au zis ca le este foarte greu și durează cam o săptămâna sau msi mut sa verifice ei dacă sa făcut plata sau nu ) . Am întrebat asociația dacă se poate sa plătesc eu și ei îmi decontează , mi-ai răspuns ca nu le permite legea sa îmi deconteze ma ajuta doar dacă reușesc ei sa facă transfer bancar . Legea 32 /1994și ordinul 994/1994 nu le permite sa îmi deconteze banii pe care i-am cheltuit . Bine-nțeles le arat facturile
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:55, 7 Iunie 2023
Nu este topic care sa poata fi analizat sub incidenta dispozitiilor care guverneaza asociatiile de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie culturala - drepturi si obligatii danavaradi danavaradi Buna ziua, fac parte dintr-un grup de muzicieni si am dori sa stim daca am infiinta o asociatie culturala (5 membri) pentru a putea participa la diverse ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi-am făcut un cv cu ajutorul unui site (deși puteam ... popikaoana1 popikaoana1 Bună ziua! Mi-am făcut un cv cu ajutorul unui site (deși puteam să fac asta și in Word, dar dacă tot a apărut la sugestii pe Google și părea gratuit, ... (vezi toată discuția)
asociație de părinți MariT-2022 MariT-2022 Bună ziua! Am și eu o întrebare dacă puteți să mă ajutați. Cum trebuie sa procedez daca am înființat o asociație de părinți pentru a putea face un ... (vezi toată discuția)