avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Mi-am făcut un cv cu ajutorul unui site ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Mi-am făcut un cv cu ajutorul unui site (deși puteam ...

Bună ziua! Mi-am făcut un cv cu ajutorul unui site (deși puteam să fac asta și in Word, dar dacă tot a apărut la sugestii pe Google și părea gratuit, am zis, de ce nu?) si dupa crearea cv-ului mi s-a cerut să plătesc 9 lei pentru a-l putea descărca. Am plătit, deși mi s-a părut stupid, am primit pe mail o parola cu care să mă loghez să descarc cv-ul și am crezut că asta a fost tot. La o săptămână mă trezesc că mi se retrag încă 90 lei de pe card. Aparent, în mailul cu parola era si un mesaj prin care eram informata ca o să platesc un abonament de 90 lei pe lună (nu se stie ce primeam pentru aceasta suma... doar stocau cv-ul meu pe site). Le-am scris că nu sunt de acord sa platesc aceasta suma lunara si ca vreau sa imi restituie suma de 90 lei, dar nu au fost de acord. Le-am scris si celor de la ECC si le-au dat dreptate...avand in vedere ca nu trecusera 14 zile de cand "fusesem de acord sa platesc acea suma", nu se poate renunta la servicii. Este vorba despre OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 427 din 11 iunie 2014.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:36, 18 Ianuarie 2022
ubiectul postat de dv nu poate fi analizat sub aspectul dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)
Comanda online, factura generata si primita, ei refuza sa livreze produsele din cauza laviniagabriela laviniagabriela As avea si eu nevoie de un sfat. Am comendat online doua produse(accesorii telefon)- o husa si o folie de protectie. Pretul produselor, conform informatiilor ... (vezi toată discuția)
Fals angajator cere bani inainte de interviu Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua. Am aplicat la un post pe un site foarte cunoscut cu locuri de munca. In anunt se mentiona ca CV-ul trebuie trimis la o anumita adresa de email. Dupa ... (vezi toată discuția)