avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie culturala - drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie culturala - drepturi si obligatii

Buna ziua, fac parte dintr-un grup de muzicieni si am dori sa stim daca am infiinta o asociatie culturala (5 membri) pentru a putea participa la diverse evenimente publice sau private ca si grup este cea mai buna alegere sau nu? La evenimente suntem platiti de primarii si nu avem pfa-uri deoarece facem muzica pe langa servici si nu se justifica sa ne deschidem pfa, dar totusi am vrea sa putem sa incasam legal banii de la organizatori si sa ne putem plati chiria pt sala de repetitii, taxele pentru studio, sa putem sa imbunatatim partea tehnica etc. Nu stim nici cum (in bza a ce?) putem si noi sa fim platiti pentru prestatii. Va rog sa ne dati cateva detalii despre cum functioneaza o asociatie culturala din punct de veder financiar, ce putem si ce nu putem plati, ce putem si ce nu putem sa facem. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:38, 4 August 2022
Nu este topic care sa poata fi analizat in temeiul legislatiei care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta asociatie Adrianro2019 Adrianro2019 Adeverinta Asociatie Dacă președintele unei asociații culturale are nevoie de o adeverinta care sa ateste ca este președintele asociației respective, ... (vezi toată discuția)
Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. conform ... ANA CIOCA ANA CIOCA Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time. In cazul in care un medic are 24 de ore de garda pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera ... Alexandrugh Alexandrugh buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb (vezi toată discuția)