avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera ...

buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:30, 14 Noiembrie 2021

Alexandrugh a scris:

buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb

Buna ziua,societatea va prelucra datele personale,trebuie reglementate niste politici,in acord cu legislatia GDPR.
Nu este subiect care sa poata fi analizat sub aspectul dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatoilor de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...am o intrebare, aparatele de taxat de pe taxiuri in ... supersonik supersonik Buna ziua...am o intrebare,aparatele de taxat de pe taxiuri in afara de verificarea metrologica,mai au nevoie si de verificare anuala de la firma de ... (vezi toată discuția)
Gdpr in relatii comerciale si de munca. un client are o disputa ... sissi24 sissi24 GDPR in relatii comerciale si de munca. Un client are o disputa verbala cu un salariat al unui angajator si solicita angajatorului acestuia ,date personale ... (vezi toată discuția)
Daca un srl (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract ... BestAccounting BestAccounting Daca un SRL (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract de prestari servicii cu un fotograf (pentru video-publicitate), acesta: - trebuie sa declare ... (vezi toată discuția)