avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... GDPR in relatii comerciale si de munca. Un client are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

GDPR in relatii comerciale si de munca. Un client are o disputa ...

GDPR in relatii comerciale si de munca.
Un client are o disputa verbala cu un salariat al unui angajator si solicita angajatorului acestuia ,date personale despre el pentru o viitoare reclamatie. Din punct de vedere al GDPR ,angajatorul poate transmite aceste date? De asemenea, este obligat anajatorul sa puna la dispozitia acestui client imagini de pe camerele de supraveghere ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:57, 24 Octombrie 2022
Nu este subiect care sa fie analizat sub incidenta dispozitiilor care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari dupa cum ati selectat sectiunea
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera ... Alexandrugh Alexandrugh buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb (vezi toată discuția)
Femeie de serviciu. buna! ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu la privat? ... Kati20 Kati20 Buna! Ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu la privat? exemplu :reprezentanta auto? Trebuie facut tot! Sters ... (vezi toată discuția)
Cresterea viteilor angus fara pasunat ??? M.Florin M.Florin salut. am o intrebare : cu privire la cresterea viteilor de carne rasa Angus, se poate dezvolta fara o suprafata de pasunat ? adica animalele fiind hranite ... (vezi toată discuția)