avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Ma numesc Vasile Birtolom din Vulcan Jud ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Ma numesc Vasile Birtolom din Vulcan Jud Hunedoara ...

Buna ziua Ma numesc Vasile Birtolom din Vulcan Jud Hunedoara si am o problema cu un teren (gradina) ce se afla pe teritorul com A I Cuza pt care am solicitat primariei un titlul de proprietate si primaria refuza sa-l elibereze desi institutia prefectului Iasi le cere sa faca acest lucru Am toate cererile solicitate si raspunsurile de la primarie si prefectura Ma poate ajuta un avocat din baroul Iasi sa ma reprezinte in instanta? Multumesc Contact tf 0769525456
Cel mai recent răspuns: Birtolom M vasile , utilizator 21:19, 24 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va adresati direct Baroului de avocati Iasi. Regulamentul forumului interzice sa facem recomandari pe forum.
Puteti accesa butonul "consultanti", va alegeti consultantul care daca este disponibil va poate reprezenta, contracost.
Multumesc pt sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc birtolom vasile din vulcan hunedoara si doresc ... Birtolom M vasile Birtolom M vasile Buna ziua Ma numesc Birtolom Vasile din Vulcan Hunedoara si doresc sa contactez un avocat dinIasi sau Pascani pt achema in instanta primaria din Alecsandru I ... (vezi toată discuția)
Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din bucuresti? ... Geopavel30 Geopavel30 Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din Bucuresti? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)