avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Ma numesc Birtolom Vasile din Vulcan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Ma numesc Birtolom Vasile din Vulcan Hunedoara si doresc ...

Buna ziua Ma numesc Birtolom Vasile din Vulcan Hunedoara si doresc sa contactez un avocat dinIasi sau Pascani pt achema in instanta primaria din Alecsandru I Cuza jud Iasi pt o problema funciara Multumesc tf 0769525456

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc vasile birtolom din vulcan jud hunedoara ... Birtolom M vasile Birtolom M vasile Buna ziua Ma numesc Vasile Birtolom din Vulcan Jud Hunedoara si am o problema cu un teren (gradina) ce se afla pe teritorul com A I Cuza pt care am solicitat ... (vezi toată discuția)
Schimbarea adresei din cartea de identitate a proprietarului silviu_ghidion silviu_ghidion Buna ziua, Am urmatoarea situatie: acum domiciliul din cartea mea de identitate este identic cu cel al parintilor mei, in alt oras( Pascani, Jud. Iasi ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune - motiv pentru a nu ne plati perioada de preaviz. ce trebuie sa facem? HeavyM HeavyM buna ziua, ma numesc Tudor si sunt din Pascani jud Iasi si as avea nevoie de putin ajutor daca se poate. eu am lucrat in cadrul unei firme de electrocasnice si ... (vezi toată discuția)