avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa gestiune - motiv pentru a nu ne plati perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa gestiune - motiv pentru a nu ne plati perioada de preaviz. Ce trebuie sa facem?

buna ziua, ma numesc Tudor si sunt din Pascani jud Iasi si as avea nevoie de putin ajutor daca se poate. eu am lucrat in cadrul unei firme de electrocasnice si am fost in preaviz l-am respectat si ne-a scos lipsa cu ceva marfa ca sa nu ne mai dea banii pe preaviz si concediul pe anul trecut desi in contract era precizat contract 4 ore si noi lucram 8. as dori sa stiu daca se poate face ceva in privinta asta? va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 10:30, 25 Februarie 2011
Se poate introduce o actiune in instanta (tribunal) pentru plata drepturilor salariale, daca: nu ati dat declaratii de inceput de inventar, nu ati participat la inventar, nu ati semnat listele de inventar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la somaj vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua .Ma numesc Mariana si as avea nevoie de o informatie. Eu lucrez la un ocol silvic din anul 2004 pe functia de muncitor direct productiv. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale mihaela34dav mihaela34dav Buna seara ma numesc Mihaela si as dori sa stiu daca pot sa-mi recuperez bani de concediu pe luna august .In luna iulie am facut inventar ,iar dupa aceea m-au ... (vezi toată discuția)
Salar neplatit klauxichiricutza klauxichiricutza buna ziua.ma numesc claudia,am 21 de ani si de pe 2 iunie lucrez la un magazin de firma..am semnat contract,am primit tot pe inventar..problema e ca am muncit ... (vezi toată discuția)